7 Aralık 2017 Perşembe


Yeni Sınav Sistemi

İlkokul 1,2,3 Sınıflar

Bildiğiniz gibi ilkokul 1, 2 ve 3. sınıflarda sınav olmamasına rağmen öğretmenler; öğrencilerin konularda ne kadar ilerledikleri, hangi kazanımları aldıkları ve ya hangi kazınımları tamamlamadıklarını öğrenmeleri ve eksikliklerin giderilmeleri için  sınav yapmaktadırlar. Böyle olunca öğrencilerin yaşlarına uygun çalışma testleri ve soru tiplerinin de iyi bir şekilde ayarlanması gerekmektedir. SınavBak.com sitesi olarak yeni sınav sistemin ki bu sistemde önceki gibi sadece klasik tip soru ve ya test tipi soru yerine bunlarla birlikte; boşluk doldurma, eşleştirme ve doğru - yanlış soru tipleriyle sizlere sunuyoruz.

https://sinavbak.com/2-sinif

https://sinavbak.com/3-sinif

Linklerinden sizler için hazırlanmış binlerce soru ve sınava ulaşarak öğrenci kazınımlarını ve değerlendirmelerini yapabilirsiniz.

Ortaokul ve Lise

Diğer taraftan 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıflar için ders sayısı 3 ve 3'ten az olan dersler için 2, 3'ten fazla olan dersler için ise 3 sınav yapma zorunluluğu bulunuyor. Bu alanda da sadece klasik tip veya test tipi sorular yerine; bunlarla birlikte boşluk doldurma, doğru-yanlış ve eşleştirme sorularından oluşan sınavlar kullanılması gerekmektedir. SınavBak.com ailesi olarak sizlere bu sınıfların tüm ders sınavlarını ücretsiz olarak sunuyoruz. Aşağıdaki linklerden rahatça ulaşabilirsiniz.

https://sinavbak.com/4-sinif

https://sinavbak.com/5-sinif

https://sinavbak.com/6-sinif

https://sinavbak.com/7-sinif

https://sinavbak.com/8-sinif

https://sinavbak.com/9-sinif



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

6. Sınıf Zeka Oyunları Sınavı 6.Sınıf zeka oyunları 2. dönem 1.sınav soruları Sınavbak.com üzerinde yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim...

Yeni sınav sistemi